(startmenu)

Connexxion verzamelpagina Schieweg 80

 

Vestiging Delft van grote hoogte zichtbaar en terug te vinden in het groene kadertje.   Wie kent hem niet? Jan werd 60 en ging Buiten Dienst en geniet nu alweer geruime tijd van zijn welverdiende vrije ouwe dag. Natuurlijk moest dat op een bijzondere manier.

 

 

Een toelichting op onze chauffeurs "Tom-Tom"
Hieronder zie je de werkelijkheid in beeld
  Een toelichting op onze chauffeurs "Tom-Tom"
Hieronder zie je de werkelijkheid in beeld

 

Aad heeft opeens ongewenste intimiteiten op het station in Delft   En op deze foto wordt duidelijk dat het een buitenstaander betreft

 

Bij avond achter het stuur vandaan gefotografeerd. Zojuist is er een kleinigheid misgegaan. Ben heeft het licht gezien. Peace man!!   De Scout 6408 heeft het licht ook gezien maar aan 1 kant brandt het vast niet meer. De lichtmast is ook erg lang weggeweest.

 

De rijtijden worden steeds nijpender en dat brengt andere nijpende problemen met zich mee   Het ziet het er in de rookvrije chauffeursruimte van Delft vredig en opgeruimd uit. Dit moet op een bijzonder moment gefotografeerd zijn want zo zie je het weinig.
 
Fred is dan wel geen collega met een Delftse achtergrond maar wel eentje die altijd is opgevallen. Niet alleen als onvervalste hippie maar vooral door de bijnaam 'Jezus'. Hoe zouden ze aan die naam zijn gekomen????   Die gasten van bureau HALT bemoeien zich tegenwoordig al met de dienstregeling......

 

Wie weet hier meer vanaf??? Martin soms???
 ↓    ↓    ↓    ↓   ↓   ↓   ↓   ↓   ↓
De bushalte bij de scheepswerf staat er volgens mijn geheugen alle vele jaren. Het is de scheepswerf van van Waveren op de Gantellaan in Monster.
Via het bruggetje kon je binnendoor naar Naaldwijk. (Aad Spaans)
De halte op de foto bij de brug staat volgens mij tussen de Zwartedijk en 'sGravenzande. (aldus Martin Kok zelf in het gastenboek)

Het andere gezicht van Jos

 

Het andere gezicht van Lida uit 1965

Het gehavende gezicht van een taxi

Geen gezicht van een eindpuntvoorziening

 

  Pech op de Woudseweg 
  Ambassador 8137

 


Een losgeraakte brandstofleiding naar de brandstofpomp was de oorzaak van deze 'reddingsoperatie'. Er werd daardoor valse lucht aangezogen en de motor viel dus stil. Vlak voor een vluchthaven kwam lijn 128 tot stilstand op de openbare weg met een file tot gevolg.

 

 
 
 
 

 

Drie bekende gezichten!!!

Marianne Thieme zal trots zijn op collega Eline die deze zilvermeeuw redde van een wisse dood. Eline zegt: "Het beestje was best wild. Ik ben gelijk naar het vogelasiel gereden en daar bleek het goed te zijn met 'm. Zijn vleugels waren gelukkig nog intact. Ze zouden hem in zijn eentje in de buitenren zetten om te kijken of 'ie inwendig geen letsel heeft, maar het zag er goed uit! De asielhoudster zei dat 'ie geluk heeft gehad dat ik 'm heb gepakt. Meestal schijnen ze door de tweede klap (de auto/bus die erachter zit) ernstig verwond te raken om daarna platgereden te worden........"

 

De glasverzekering maakt overuren

Er gaat er weleens een de mist in,
het Poeseluik stond blijkbaar niet ver genoeg open voor de 2847.
(2 foto's Ben Herman)

Vanuit een ander gezichtspunt
 

En nog wat andere narigheid, even een waterstofbus duwen

Oud en Nieuw van 2008 naar 2009 is rustig (?) verlopen
zie hieronder het eindpunt in Tanthof te Delft