(startmenu)

Jubilarissendag 4 oktober 2012

klik op
Fotopagina
(Overzicht)

De derde Jubilarissendag onder de vlag van Veolia is een feit. Op Dierendag 4 oktober werd een bezoek gebracht aan vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Het middelpunt op deze dag waren in alfabetische volgorde: Aad, Ad, Fred, Harry, Nico, Peet, Ruud, Sam en Ton.
Op deze fraaie locatie werd in een stijlvolle ruimte iedereen ontvangen met koffie en een gebakje. Concessie-directeur Ruud Verhulst (zelf op deze dag een jubilaris) hield een welkomstwoordje waarna een rondleiding in 2 groepen volgde door het park. De weergoden waren ons goed gezind en nadat de ochtend nog veel regen liet zien, klaarde aan het begin van de rondleiding het weer op en liepen we door een zonnig vogelpark. Hierna werden we onthaald op een warme/koude lunch waar Ruud de gelegenheid aangreep om in te gaan op de reden van deze dag: de jubilarissen en de gedachte achter deze dag.
Toen hij dacht dit onderdeel afgerond te hebben, begon het juist nog voor hemzelf. Onaangekondigd was Michel van Maanen namelijk aanwezig, Director Supply Chain and Business Improvement bij Veolia. (Vrij vertaald is dat Directeur Logistiek en Bedrijfsontwikkeling) Michel zette Ruud Verhulst in het zonnetje met een bevlogen speech en nadat we daarna kort een vogelshow konden meemaken (we moesten op tijd bij de boot zijn) zijn we aan boord gegaan van de rondvaartboot. Deze bracht ons op een - nog steeds - zonnig Braassemermeer en er werd genoten van de weidse vergezichten en vele 'eenvoudíge' optrekjes langs de waterkant waar de bewoners zich mee moeten behelpen.....
Zonder zeezieke deelnemers aan deze tocht kwamen we terug aan wal en onder het genot van een hapje en een drankje werd in een ontspannen sfeer de dag besloten met een presentje en een bos bloemen. Het was een zeer geslaagde dag zoals te zien is op onderstaande fotofilm.

 

foto's, tekst en montage: Wim Koeleman